İnstagram takipçi sayısı nasıl arttırılır

İnstagram takipçi sayısı nasıl arttırılır

Yazar: ulkecell.com
Hemen hemen herkesin artık bir sosyal medya hesabı var ve sıklıkla kullanılan en büyük sosyal medya platformlarından birisi de elbette ki instagram. Peki intagram takipçi kasma konusunda neler yapılabilir? İnstagram takipçi arttırma konusunda nasıl çalışmalar yapılmalı? 
Manuel olarak çalışmalar yaparak az da olsa takipçi elde edebilmeniz mümkün. Popülerliğini kaybetmeyen ve sürekli olarak kendini güncelleyerek her zaman uyum içerisinde çalışan instagram da uygulayabileceğiniz takipçi kazanma yollarını şu şekilde sıralayabiliriz:
1.) Öncelikli olarak Hastag doğru kullanımı:
İster kurumsal firmanız veya kişisel olarak kullandığınız instagram hesabınız da olsun doğru hastag kullanımı size bir miktar takipçi kazanmanızda etkili olacaktır. Tabi ki bu kullanıcıların ne kadar kalıcı olacağı konusu ise tam olarak net değildir. Fakat şu şekilde bir kullanım ile daha doğru kitleye ulaşabilirsiniz. İnstagram bizlere 30 hastag hakkı sunmuş olsa da bizim bu hakkı sonuna kadar kullanmamız gerekiyor. Bu şekilde daha fazla kullanıcıya ulaşılabileceği düşünülse de gelen kullanıcılar kısa bir süre içerisinde takibi bırakacaktır. Paylaşımlarınızla ilgili popüler hastag kullanmanız kesinlikle daha iyi sonuçlar almanızı sağlayacaktır.
2.) Paylaşımlar da düzen:
Bir kitleye hitap etmek istiyorsanız gönderilerinizi düzensiz bir şekilde paylaşmamalısınız. Ne kadar düzenli paylaşım yaparsanız, sayfanız güncelliğini o denle korumuş olacak ve takipçileriniz sizi takip etmekten vazgeçmemesini sağlayacaktır.
3.) Bir bütün oluşturan paylaşımlar:
Buraya kadar bahsettiğimiz konular instagram takipçi kazanmanız ve elinizde tutabilmeniz açısından en önemli maddelerdi. Bundan sonra ki açıklamalarımızı kendi alanınıza göre uyarlayabilirsiniz. Bir örnekle konuyu toparlayalım, bir gün evcil hayvan resimleri paylaşırken diğer gün yemek paylaşımları veyahut, bir kıyafet resmi paylaşmanız birbiri ile kesinlikle bağdaşmayan paylaşımlar olacaktır. Bu şekilde birbiri ile ilgili olmayan bir bütün içermeyen paylaşım şekli büyük oranda takipçi kaybetmenize neden olur. Yine benzer bir sorun hastag konusu ile alakalı olan durum ise paylaşımınızla hiçbir ilgisi olmayan hastag eklenmesi de aynı sonuçları doğurur.
4.) Filtreleri doğru kullanmak:
Beğenilmeyen birçok fotoğrafın instagram effect yöntemleri ve filtreleri ile daha ilgi çekici duruma getirildiğini artık hepimiz biliyoruz. Bu filtre seçeneklerinden paylaşımınıza en uygun olanı seçerek uygulamanız en doğru kararlarınızdan birisi olacaktır. İlgi gösterilmeyen herhangi bir filtre seçilerek paylaşılan fotoğrafların çok bir etki uyandırmayacağı aşikardır. Ayrıca birçok fotoğraf düzenleme editörü ücretsiz olacak kullanıcılarına sunulmaktadır. Bu programları kullanarak instagramın sizlere sunduğu seçeneklerden daha fazlasına ve daha iyi senaryolarına sahip olabilirsiniz.
5.) Sürekli etkileşim halinde bulunun:
Tabiki işiniz fotoğraflarınızı paylaşıp köşenize çekilmekte bitmiyor. Sürekli olarak instagram etkileşim halinde olmalsınız. Sizinle aynı kategoriyi paylaşan profilleri sürekli olarak ziyaret etmeli, bu gönderileri beğenmeli ve yorum yapmalısınız. Bu şekilde sürekli olarak göz önünde olabilir ve profilinizle ilgilenen kişilere ulaşma şansınızı arttırabilirsiniz.
İnstagram Story olarak birçok kişinni kullandığı etkileşim şeklini elden bırakmamalısınız. Hikayelerinizi çok uzun tutmadan kısa kısa paylaşımlar yaparak güncelliğinizi koruyabilirsiniz.
Birçok kurum kuruluş ve bireysel kullanıcıların sıklıkla kullandığı bu yöntem ile kendinizi bütün bu yüklerden kurtarabilir ve sadece paylaşımlarınızı yaparak kenara çekilebilirsiniz. İnstagram takipçi satın alabilir, instagram beğeni satın alabilir veyahut instagram hikaye izlenme satın alabilir ve etkileşimlerinizi bir anda kat ve kat arttırabilirsiniz. Sadece alanınıza yönelerek sürekli instagram keşfete çıkma keyfini yaşarsınız. Uzun yıllardır birçok alanda hizmet vererek sürekli aktif kullanıcılar sağlıyor ve müşterilerimizin memnuniyetini en üst sırada tutuyoruz. İstediğiniz her alanda dilediğiniz paketi satın alabilir, daha büyük projeleriniz için özel istekleriniz varsa bunu bize iletişim sekmesini kullanarak iletebilirsiniz. 7x24 saat sürekli olarak hizmet veren destek ekibimiz sizinle mümkün olan en kısa sürede iletişime geçecek ve dilediğiniz pakete sahip olacaksınız.
İşte instagram da sürekli gündem de olmak bu kadar kolay.

Yorumlar


  1. Takipçi mi satın al almak istiyorsunuz sizde instagram takipçi satın al bağlantılarından takipçi satın alabilirsiniz:

    takipçi satın al

    YanıtlaSil
  2. Takipçi mi satın almak istiyorsun? Tıkla, takipçi satın al: takipçi satın al

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar